Category Archives: Блог

Какво щяхме да чуем, ако нашите офис столове можеха да си говорят с нас?

Без значение дали се намирате в малко провинциално градче или пък в огромен световен мегаполис като Ню Йорк, вие със сигурност вече сте си дали ясна сметка какъв голям процент работни места изискват отлични технически умения за работа с компютър на бюро върху офис столове. За съжаление или не, това мащабно явление няма как да намалее, нито пък да изчезне, тъй като обкръжаващият свят около нас постоянно се обновява, подобрява и увеличава. Та дори и самите офис столове, върху които служителите ежедневно прекарват деня си, се променят непрекъснато. Ако обаче успеем да погледнем реално на тези постоянно случващи се събития, ще забележим колко повече положителни страни притежава този почти изцяло компютъризиран свят.

Благодарение на постоянно подновяващите се технологии, хората вече не изгубват по-голямата част от своя ден, чакайки да подпишат една декларация или да се запишат за изпит в университета, защото вече могат да го направят, седейки върху офис столовете в работата. Разбира се, монетата обаче винаги има две страни.

Според наскоро проведени анкетни проучвания става ясно, че броят на удовлетворените служители, работещи върху офис столове и на бюро, е по-нисък от този на служителите, имащи физически ориентирана работа. А причината е силната умора, болка и здравословните проблеми, които се причиняват от тях. Истината е, че въпреки престижа и гордостта, които офис столовете и офисът носят на всеки служител, негативите също не са за подценяване, защото проблемите, свързани с нискокачествените и неудобни офис столове, един ден могат да доведат до значителна нетрудоспособност.

Ето защо, ако вие сте служител в офис и столът ви създава всекидневни главоболия, в никакъв случай не продължавайте с лекарствата и масажите, а вместо това поговорете с колегите и ръководителите за неудобствата, които офис столовете ви създават.

Можете ли да си представите какво биха ви казали вашите офис столове, ако те можеха да говорят? Вижте сами!

  • Как може да ти е комфортно да заемаш подобни неудобни пози, докато седиш?
  • Моите подлакътници спират ли те от това да се доближиш максимално до своето бюро? В случай, че е така, просто ги свали надолу.
  • Ама как е възможно да се облягаш чаак тоооооолкова назад?
  • Гърбът ти достатъчно ли е подкрепен от облегалката ми? Ако не, запаси се с допълнителна възглавничка, за да не бъдеш толкова изгърбен.
  • Ама ти наистина ли си толкова тежък или още някой се крие при теб? После казваш, че аз съм скърцащ…

За да ви бъде удобно ви трябват наистина качествени офис столове, каквито ще откриете в https://plasico.bg/аксесоари/офис-столове. Там се предлагат комфортни и удобни офис столове, които ще удовлетворят всяко ваше изискване, така че да се чувствате добре докато сте поседнали върху тях.

Пана и панели за стени

panela za steni

panela za steniДекорирането на стените на дома ви никога не е било по-лесно от сега, когато на пазара се предлага такова разнообразие от варианти. С тези варианти вие спокойно можете да освежите и преобразите абсолютно всяка стая в къщата или апартамента си, като я направите впечатляваща и уникална. (more…)

Как работят климатиците?

rabota na klimatikПовечето хора си мислят, че климатикът, за да охлади стаята, просто вкарва студен въздух. Но всъщност не е точно така, климатикът издърпва топлия въздух от къщата ви, след това го преработва в цикъл и го вкарва като студен. Цикълът продължава докато термостата стигне желаната температура. (more…)

Перфектната визия за интервю за работа

Интервю за работаПредстои ли ви да се явявате на интервюта за работа? Един от основните фактори за успех при интервю за работа е първото впечатление, което създавате. В идеалният случай ще се представите професионално и запомнящо се. Сред важните въпроси преди интервюто, които трябва да решите освен представяне на професионалните ви компетенции е и „Какво да облека?”. Според специалистите в тази сфера трябва да заложите на елегантната визия с по-строго облекло съобразено с бизнес етикета. Целта ви е да създадете не просто добро, а страхотно първо впечатление пред интервюиращите. Истината е, че начинът, по който изглеждате е от голямо значение за позитивното първо впечатление. Перфектно подбраните дрехи ще ви помогнат за постигане на желания ефект.

(more…)