Category Archives: Блог

Пана и панели за стени

panela za steni

panela za steniДекорирането на стените на дома ви никога не е било по-лесно от сега, когато на пазара се предлага такова разнообразие от варианти. С тези варианти вие спокойно можете да освежите и преобразите абсолютно всяка стая в къщата или апартамента си, като я направите впечатляваща и уникална. (more…)

Как работят климатиците?

rabota na klimatikПовечето хора си мислят, че климатикът, за да охлади стаята, просто вкарва студен въздух. Но всъщност не е точно така, климатикът издърпва топлия въздух от къщата ви, след това го преработва в цикъл и го вкарва като студен. Цикълът продължава докато термостата стигне желаната температура. (more…)

Перфектната визия за интервю за работа

Интервю за работаПредстои ли ви да се явявате на интервюта за работа? Един от основните фактори за успех при интервю за работа е първото впечатление, което създавате. В идеалният случай ще се представите професионално и запомнящо се. Сред важните въпроси преди интервюто, които трябва да решите освен представяне на професионалните ви компетенции е и „Какво да облека?”. Според специалистите в тази сфера трябва да заложите на елегантната визия с по-строго облекло съобразено с бизнес етикета. Целта ви е да създадете не просто добро, а страхотно първо впечатление пред интервюиращите. Истината е, че начинът, по който изглеждате е от голямо значение за позитивното първо впечатление. Перфектно подбраните дрехи ще ви помогнат за постигане на желания ефект.

(more…)