Category Archives: Онлайн магазини

Пана и панели за стени

panela za steni

panela za steniДекорирането на стените на дома ви никога не е било по-лесно от сега, когато на пазара се предлага такова разнообразие от варианти. С тези варианти вие спокойно можете да освежите и преобразите абсолютно всяка стая в къщата или апартамента си, като я направите впечатляваща и уникална. (more…)

Как работят климатиците?

rabota na klimatikПовечето хора си мислят, че климатикът, за да охлади стаята, просто вкарва студен въздух. Но всъщност не е точно така, климатикът издърпва топлия въздух от къщата ви, след това го преработва в цикъл и го вкарва като студен. Цикълът продължава докато термостата стигне желаната температура. (more…)

Грация и елегантност с леките и въздушни форми

maksi drehi elegantnaСтилът на обличане се създава от моделиерите, което често е свързано с определена култура и епоха. Модата в никакъв случай не бива да се сравнява със стила, защото тя е изменчива, а стилът е неизменен, уникален. Понякога стилът – делови, спортен или строг, е свързан с възрастта или спецификата на работа. Сравнително скоро се появи авангардният стил, представен в различни цветове, форми, необичайни кройки, обувки в необичайни форми и неочаквано съчетаване на текстури. Съвременните дизайнери успешно съчетават кожа и дантела, кожа и тънки тъкани. Романтичният стил пък ни носи очарованието на младостта , грацията и елегантността с леките си и въздушни форми, считащи се за еталон на женствеността.

(more…)